Bine ai venit!

Eu sunt Fabiana si am facut acest proiect dintr-o mare pasiune de a manufactura.

Am un mic atelier de croitorie si toate produsele sunt facute pentru tine cu mare grija la detalii. Incerc pe cat posibil sa gasesc doar furnizori si producatori romani pentru a tine preturile cat mai accesibile si a evita comisioanele.

Vara stau cu ochii pe buletinele meteo pentru a vedea cat ploua pentru a sti cat de buni vor fi buretii lufa iar spre toamna ma duc cu copii sa culegem capacele de ghinda din stejarii Parcului IOR pentru a face nasturasii saculetilor de sare. Materialele de mercerie si metrajele le iau de la fabricile din Ardeal iar din Moldova iau cartoanele kraft pentru etichete. Cu sarea de Himalaya, n-am avut incotro, am ales-o in detrimentul sarii de Praid pentru compozitia sa de 84 de minerale si oligominerale atat de bune pielii.

Homemade Spa este conceput pentru rasfatul tau. Fie ca e o baie in sare de Himalaya cu uleiuri esentiale sau un masaj cu lufa pentru o piele fina hidratata, fie o aroma preferata in lampa de aromoterapie, seara va fi mai relaxanta iar dimineata te va gasi prospata, vesela si gata de un nou inceput.