Bine ai venit!

  Eu sunt Fabiana și am făcut acest proiect dintr-o mare pasiune pentru aromaterapie și de a manufactura.

  Am un mic atelier de croitorie și toate produsele sunt făcute pentru tine cu mare grijă la detalii. Încerc pe cât posibil să găsesc doar furnizori și producători români pentru a ține prețurile cât mai accesibile și a evita comisioanele.

  Vara urmăresc buletinele meteo pentru a vedea cât plouă pentru a ști cât de buni vor fi bureții Lufa. Spre toamnă mă duc cu copii să culegem capacele de ghindă din stejarii Parcului IOR pentru a face năsturașii săculeților cu sare de baie. Materialele de mercerie și metrajele le iau de la fabricile din Ardeal. Din Moldova iau cartoanele kraft pentru etichete. Cu sarea de Himalaya, n-am avut încotro, am ales-o în detrimentul sării de Praid pentru compoziția sa de 84 de minerale și oligominerale atât de bune pielii.

  Iar, uleiurile esențiale, le știm deja, ele și-au făcut deja intrarea în arsenalul nostru de răsfăt.  Aromaterapia ocupă un loc important în ritualurile de înfrumusețare și relaxare. Produsele oferite de Homemade Spa au fost create în acest sens, fiind ghidată după o filozofie de viață în perfectă armonie cu starea de bine.

  „Acordă-ți timp! Pune-te în valoare. Învată să crezi în tine și să te iubești. Neconditionat. Nu ezita să îți acorzi acel timp rezervat doar pentru tine”.

  Acesta este crezul brandului Homemade Spa. Un brand care crede în pielea frumoasă, în clipele de relaxare absolut necesare fiecăruia și în puterea inegalabilă a produselor naturale. Am creat un univers de uleiuri esențiale și uleiuri calmante, mixuri minunate, miraculoase atât pentru piele, cât și pentru suflet.

   Te invit în lumea Homemade Spa, în magazinul nostru online de aromaterapie, aici!