Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

5 Uleiuri Esențiale utile pentru curățarea și igienizarea casei

  Produsele de igienizare pe care le folosim în curatarea și igienizarea casei sunt în mod normal încărcate cu toxine care ne pun în pericol sănătatea, având ingrediente care sunt cunoscute ca agenți cancerigeni. Să nu mai vorbim de implicațiile asupra mediului pe care le au toți detergenții și substanțele de dezinfectat.

  În continuare, vă prezentăm cinci uleiuri esențiale care pot fi folosite în curățarea casei, având astfel o alternativă mai sănătoasă, mai nepoluantă și, bineînțeles, care lasă o aromă mai frumoasă în casa. În funcție de proprietăți, uleiurile esențiale pot fi utilizate pentru eliminarea bacteriilor și a germenilor, degresarea bucătăriei, igienizarea băii, scoaterea petelor, împrospătarea aerului din casa, întretinerea mobilierului din lemn, dezinfectarea și igienizarea rufelor, îndepărtarea mucegaiului și eliminarea dăunatorilor.  

  Uleiul esential de Lavanda 

  Pe lângă aroma sa florală care împrospătează aerul din casa și da un efect calmant și relaxant, lavanda are și proprietăți anti-bacteriene. Astfel, dacă vei pune câteva picături de lavanda pe perna ta, va fi protejată de acarieni. De asemenea, puteți utiliza lavanda și în detergentul de vase.

   Uleiul esential de Tea Tree 

  Este purifiant, antiseptic și antibacterian. Împreună cu uleiul esențial de Pin și Lemongrass, se folosește pentru dezinfectarea suprafețelor din baie, a toaletei și a mașinii de spălat. Adaugați la fiecare ciclu de spălare câteva picaturi de ulei esențial de Pin pentru a o dezinfecta și în loc de balsam de rufe pentru parfumarea rufelor. De asemenea, în difuzorul de aroma sau în lampa de aromaterapie adăugați peste 7-9 picături de ulei esențial. Vă curață încaperea de viruși și bacterii și va purifică aerul. Neavând un miros foarte plăcut, îl puteți amesteca cu uleiul esențial de lămâie. Acest ulei esențial este un incredibil antibacterian și anti-fungic și are proprietăți dezinfectante, antiseptice și antimicrobiene.

  Uleiul esential de Lemon Grass

  Este un bun dezodorizant și parfumant cu note citrate-ierboase, ce emană prospețime, fiind folosit, în special, în produse de igienă sau pentru parfumarea încăperilor. Uleiul de Lemon Grass este anti-fungic, ceea ce înseamna că este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru a curăța casa de ciuperci și mucegai.

  Uleiul esential de Eucalipt

  Este antiseptic, antiviral, purifiant, antifungic, antiparazitar, antimicrobian, antibacterian răcoritor, împrospatant, purificator al încaperilor, dar și repulsiv pentru insecte. Datorită mirosului său foarte fresh, este folosit adesea în difuzorul de aroma, pentru împrospătarea aerului, ca antibacterian răcoritor, împrospatant și purificator al încăperilor.

  Ulei esential de Portocale

  Este foarte eficient în îndepartarea grăsimilor de pe aragaz, din frigider sau de pe alte suprafețe din bucătarie. Combinat cu bicarbonat de sodiu, este un foarte bun degresant natural.

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Tea Tree

14,50 lei28,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

16,00 lei31,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Eucalipt

17,00 lei33,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lemongrass

12,50 lei24,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Pin

17,00 lei33,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Portocale

9,00 lei17,00 lei

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Iasomie

19,50 lei38,00 lei

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

16,00 lei31,00 lei
16,00 lei31,00 lei
-18%
14,00 lei27,00 lei