Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Uleiuri esențiale afrodisiace

  Aromoterapia poate juca un rol important în relații, unele uleiuri esențiale fiind atât de benefice pentru a stârni pasiunea, încât sunt considerate afrodisiace. Un ulei cu efect afrodisiac stimulează sentimentele de iubire, atmosfera romantică și atractia, astfel că e important a descoperi uleiul potrivit pentru momentele tale de relaxare în cuplu.

  

  Uleiul esential de Ylang Ylang – Uleiul esențial de Ylang Ylang este extrem de aromat, cu puternic efect afrodisiac și antidepresiv. Aroma florală și dulce a ylang ylang-ului are un efect relaxant, iar mirosul exotic calmează anxietatea și te eliberează de inhibiții. Petalele acestei flori erau împraștiate pe paturile mireselor, împreuna cu uleiurile de citrice. În difuzorulde aromă sau în lampa de aromoterapie, adăugați peste apa calduță 7-9 picaturi de ulei esential.

  Uleiul esențial de Ghimbir – Când vine vorba de uleiurile esențiale afrodisiace, se spune că aroma pământie a ghimbirului este foarte relaxantă și stârnește și cele mai ascunse simțuri. In difuzorul de aromă sau în lampa de aromoterapie adăugați 7-9 picături de ulei esențial de ghimbir. Uleiul esențial de ghimbir se folosește în caz de greața, indigestie, rău de mișcare și, de asemenea, stimularea apetitului sexual.

  Uleiul esențial de Patchouli – O seară intima poate deveni perfectă, datorită aromei bogate a florii de patchouli, ce are proprietăți de relaxare profundă, înainte de culcare, ajutând, în același timp, la reaprinderea dorinței sexuale. Vaporii de Patchouli sunt benefici ca afrodisiac, tonic nervos și puternic stimulator.

  Uleiul esențial de Iasomie – Este simbolul romantismului și al dragostei, înlatură frigiditatea și sporește senzualitatea. Acesta functionează ca un puternic afrodisiac atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aroma florală și delicată a iasomiei sporește încrederea de sine și ameliorează anxietatea, pentru a crea un sentiment de relaxare. Aplicați uleiul evocator pe interiorul încheieturilor și in spatele urechilor, dar și în difuzorul de aromă.

  Uleiul esential de Portocale – Emana un miros care elimina emoțiile și inhibițiile, permițându-ți să te destinzi. Se poate folosi la masaj, de-a lungul coloanei vertebrale, pentru o stare de relaxare deplină.

-33%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Ghimbir

13,50 lei26,00 lei
-29%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Patchouli

18,50 lei36,00 lei
-30%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Portocale

12,00 lei23,00 lei

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
-31%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Iasomie

20,00 lei39,50 lei
-33%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

17,00 lei33,00 lei
-30%
17,00 lei33,00 lei
-29%
15,00 lei29,00 lei