Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Imunitate – remedii naturale cu uleiuri esențiale

  Deși dieta, somnul și stilul de viată fac o mare diferență atunci când vine vorba de menținerea sistemului imunitar sănătos, uleiurile esențiale pot avea un rol important pentru menținerea sistemului tău imunitar puternic.

  Uleiurile esențiale pot debloca puteri incredibile de vindecare, care sunt benefice pentru mintea și corpul vostru, mai ales în anotimpul rece, când virusurile ne dau bătăi de cap.

  Vă prezentăm mai jos 4 dintre cele mai eficiente uleiuri esențiale care ajută la întărirea sistemului imunitar:

  Uleiul esential de Oregano

  Uleiul de oregano este un detoxifiant puternic și are proprietăți terapeutice ca antiseptic, antiinfecțios și antiviral (în viroze). Este eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulația deficitară, alergiei la frig, în afecțiuni respiratorii, bronșite, sinuzite, rinite și alergii de primăvară. În aromoterapie, parfumul de oregano sălbatic purifică și curătă aerul din încaperi de virusuri și bacterii. Adăugați în difuzorul de aroma sau în lampa de aromoterapie 7-9 picături de ulei esențial. De asemenea, puteți pune câteva picături de ulei de oregano într-un recipient special și vă puteți face un masaj la picioare cu acesta, pentru a ajuta la lupta împotriva unei răceli iminente sau a unei gripe. Află aici toate beneficiile acestui Ulei esential de Oregano.

  Uleiul esential de Tea Tree

  Uleiul esențial de arbore de ceai este excelent în caz de infecții virale și bacteriene. Adaugați 7-9 picături de ulei esențial de tea tree în difuzorul de aroma sau în lampa de aromaterapie. Va curăța încăperea de virusuri și bacterii și va purifica aerul. Neavând un miros foarte plăcut, îl puteți amesteca cu uleiul esențial de lămâie.  Uleiul de arbore de ceai este un ulei esențial extrem de versatil, care a fost recunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene. Aceasta înseamnă că tinde să ucidă diverșii microbi și bacterii care interacționează cu corpul dumneavoastră zilnic. De asemenea, poate fi folosit și când simțiți primele simptome ale răcelii: aplicați pe piept câteva picături, astfel putând ajuta sinusurile să se desfunde. Folosit în mod regulat, ajută la întărirea sistemului imunitar. Află aici toate beneficiile acestui Ulei esential de Tea Tree.

  Uleiul esential de Eucalipt

  Uleiul esențial de Eucalipt este recunoscut, printre altele, ca un bun expectorant, mucolitic, decongestionant nazal, antiseptic, antiviral, purifiant. Similar uleiului de arbore de ceai, uleiul de eucalipt vă permite să vă bucurați de proprietățile sale decongestionante și expectorante. Iar pentru a vă stimula sistemul imunitar cu acest ulei esențial, adăugați câteva picături în apa caldă din cadă. Află aici toate beneficiile acestui Ulei esential de Eucalipt.

  Uleiul esential de Rozmarin

  Ca ulei de masaj pentru echilibrarea sistemului imunitar, uleiul de rozmarin poate fi amestecat cu altele, precum cel de cocos, de cuișoare, de lămâie sau de scorțisoară. Amestecul se pune într-un borcan, apoi se masează cu acesta tot corpul, ideal fiind aplicat după duș, atunci când porii pielii sunt deschiși și vor absorbi cât mai mult din substanțele active ale uleiurilor esențiale. De asemenea, în difuzorul de aroma sau în lampa de aromoterapie, uleiul de rozmarin îmbunătățește starea de spirit, dezinfectează aerul și contribuie la creșterea imunității prin inhalare. Află aici toate beneficiile acestui Ulei esential de Rozmarin.

 

-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Tea Tree

17,00 lei31,00 lei
-24%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Ghimbir

16,00 lei29,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Eucalipt

17,00 lei31,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lamaie

17,00 lei31,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Oregano

17,00 lei31,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Rozmarin

17,00 lei31,00 lei

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
-28%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Iasomie

23,00 lei42,00 lei
-28%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

21,00 lei38,00 lei
-27%
18,00 lei33,00 lei
-27%
18,00 lei33,00 lei