Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Măști naturale pentru păr cu uleiuri esențiale

   Măștile naturale pentru păr cu uleiuri esențiale reprezintă o modalitate ușoară și simplă de a îmbunătăți sănătatea, strălucirea și rezistența firului de păr, în timp ce îl hrănește cu nutrienții potriviți.
  Există numeroși factori externi care dăunează părului, cum ar fi soarele, poluarea, dar și vopseaua.

  Iată câteva tratamentele cu măști naturale pentru păr cu uleiuri esențiale naturale cu care putem preveni, dar și diminua aceste efecte nocive.

 

   Ulei esential de Salvie

  Este o sursă abundentă de substanțe folositoare organismului. Denumirea salviei provine din latinescul ”salvaro, salveo”, care înseamnă ”a vindeca, a salva” fiind cunoscută pentru valoarea medicinală a plantei, cu calități terapeutice multiple. Adăugați ulei esențial de Salvie până la 2% în formulele de șampon sau balsam. Foarte eficientă este și frecția capilară pentru păr gras, scalp seboreic și mătreață cauzată de infecție fungică. Tratamentul va dura 20-30 minute și se va aplica o dată pe săptămână.
 

  Ulei esential de Lamaie

  Ajută la îngrijirea scalpului, prin stimularea circulației, prin creșterea părului, dar și în curățarea și îngrijirea pielii, în special a părului cu tendințe de îngrășare. Pe măsură ce curăță și echilibrează pH-ul scalpului, părul se va îngrașa mai greu repede cu o aplicare zilnică a acestui ulei. De asemenea, părul devine mai puternic și mai strălucitor. Aplicați uleiul esențial de lămâie pe scalpul umed, la duș.

  Uleiul esential de Ylang Ylang

  Echilibrează și stimulează pielea, corectând producția de sebuum, tonifică, revitalizează și conferă strălucire părului. Este un extraordinar tonifiant pentru piele și scalp, reconfortant pentru piele, redând strălucirea părului. De asemenea, uleiul esențial de Ylang Ylang este un tratament natural eficient pentru a reduce căderea părului cauzată de stres și alopecie. Utilizarea sa datează din epoca victoriană, când victorienii au adăugat Ylang Ylang uleiului de par Macassar, cu care făceau masaj foliculilor de păr.

  Uleiul esential de Lavanda

  Echilibrează pielea grasă, deci este un bun tratament pentru scalpul cu tendințe de îngrășare. Numeroase studii au arătat faptul că uleiul esențial de lavanda a crescut numărul de foliculi de păr, deci un păr mai des, dar și rădăcini mai puternice. Poate fi folosit ca o mască de păr pe care o lăsați să acționeze 45 de minute – o oră, o dată pe săptămână.

  Uleiul esential de Rozmarin

  Este ideal pentru combaterea mătreții, face părul mai moale, fiind ideal atât pentru părul gras, dar și uscat. Deoarece stimulează foliculii de păr, uleiul esențial de rozmarin ajută la prevenirea cheliei. Dincolo de stimularea creșterii părului, uleiul esențial de rozmarin este utilizat pentru a preveni grizonarea părului. Acest ulei poate fi folosit în șampon sau ca mască – luați aproximativ cinci picături de ulei și masați uniform pe scalp, după baie. Se amestecă cu un ulei purtător (cum ar fi uleiul de jojoba sau uleiul de cocos), iar clătirea uleiului este opționala.

  Uleiul esential de TeaTree

  Este eficient în tratarea mătreții, curată scalpul și elimină porii care blochează creșterea părului. Proprietățile antifungice și antibacteriene ale uleiului de arbore de ceai sunt cele care ajută la combaterea mătreții. Puteți amesteca uleiul esențial de arbore de ceai cu un ulei purtător, precum uleiul de jojoba, uleiul de masline sau uleiul de cocos. Masați apoi scalpul de câteva ori pe săptămâna, pentru rezultate eficiente.

  Folosiți aceste uleiuri esențiale benefice pentru păr ca aromă unică în difuzorul de aromă sau mixați-le și bucurați-vă și de beneficiile lor adiancente pentru că natura este foarte generoasă cu noi.

   * Uleiuri esențiale Homemade Spa sunt 100% naturale, fără adaos de compuși chimici, obținute prin presare la rece sau prin distilare clasică. Arome create pentru răsfățul tău!

 

-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Tea Tree

17,00 lei31,00 lei
-27%
18,00 lei33,00 lei
-28%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

21,00 lei38,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lamaie

17,00 lei31,00 lei
-26%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Rozmarin

17,00 lei31,00 lei
-27%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Salvie

18,00 lei33,00 lei

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

-28%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Iasomie

23,00 lei42,00 lei
-28%

Uleiuri esentiale

Ulei esential de Lavanda

21,00 lei38,00 lei
-27%
18,00 lei33,00 lei
-27%
18,00 lei33,00 lei